• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan

Årets LF-stipendiater

1 mars 2020 10:00
Nyhet

För tredje året i rad överlämnade Växjö Lakers Ungdom tillsammans med Länsförsäkring Kronoberg i tisdags stipendier till årets LF-stipendiater. Tre aktiva inom föreningen som i sina roller står för en välkomnande, inspirerande och utvecklande miljö såväl på som utanför isen.


Inför säsongen 2017/18 gick Länsförsäkring Kronoberg in som en aktiv samarbetspartner till Växjö Lakers Ungdom där man tillsammans samarbetar för att skapa en långsiktig och hållbar verksamhet som vilar på en mycket sund värdegrund. Med hockey som bas skall verksamheten präglas av glädje där alla kan skapa sin egen dröm. Som en del i samarbetet kommer det varje år att delas ut tre stipendier. De kommer att gå till en spelare, en domare och en ledare. Alla uttagna utifrån tydligt uppsatta kriterier som rimmar med vår värdegrund och långsiktiga ambition.

Före nedsläpp i SHL-matchen mellan Växjö Lakers – Luleå Hockey i tisdags kunde Växjö Lakers Ungdom tillsammans med Länsförsäkring Kronoberg dela ut LF-stipendier till tre aktiva inom föreningen som har agerat förebilder inom sitt respektive område.

Årets ledare: Per Bengtsson
I sitt ledarskap är Per skicklig i att skapa både skicklighet och trygghet runt spelare och ledare han jobbar med. Han är ständigt glad och öppen för att lära sig mer som ledare.

Årets domare: Kristoff Toufik
En före detta spelare som sadlat om till att bli domare. Han är väldigt bra på att kommunicera med spelare och ledare före under och efter match.

Årets spelare: Olle Johansson
En spelare som kom från Alvesta SK inför U16-elit året. Från första dagen har Olle spridit seriositet kombinerat med värme och omtanke till sin omgivning. Både som ledare på Växjö Lakers camper och i sin roll som kapten i U16-laget.

”Vårt stipendium premierar person framför prestation och Per, Kristoff och Olle har varit fantastiska ambassadörer för kamratskap och för att skapa en välkomnande och inbjudande miljö, på och utanför isen”, säger Jonas Berg på Länsförsäkring Kronoberg.

”Jag tycker det är roligt att vi tillsammans har skapat en tradition med utdelningen av stipendierna. Satsningen och dess betydelse har verkligen fått en positiv effekt i föreningen vilket värmer", säger Calle Steen från Växjö Lakers Ungdom.

Förutom att dela ut stipendier gästade Jonas Berg från Länsförsäkring Kronoberg Växjö Lakers matchstudio för att belysa det långsiktiga samarbetet med Växjö Lakers med fokus på mjuka värden. Dessutom spelades den sedvanliga Drömmatchen i första periodpausen där Växjö Lakers egna U9-lag igår fick chansen att visa upp sig på isen för att sen välkomna Växjö Lakers A-lag ut på isen inför den tredje perioden.