Legends | Steve Saviano
Publicerad: 2020-10-27
Legends
Växjö Lakers presenterade vid seriestart ett nytt digitalt koncept för den här säsongen - Legends. Vid varje hemmamatch kommer en Lakers-legend att presenteras och uppmärksammas och under lördagens match är det ingen mindre än Steve Saviano.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Steve Saviano!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#12 Steve Saviano

Gör idag:
- Jobbar som ekonomisk verksamhetschef/revisor för ett bemanningsföretag.

Bästa minnet i klubben:
- Avancemanget till SHL när vi vann kvalserien!

Främsta målet:
- Jag har två favoritmål - mitt första i Lakerdome samt mitt första SHL-mål i VIDA Arena.

En Växjö Lakers-anekdot:
- När jag fick reda på att Noah Welch inte hade en aning om vart Sverige låg på värlskartan efter att ha bott här i över ett års tid. Det finns bevis på detta i en video som vi gjorde för Lakers TV.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Oscar Alsenfelt - Josh MacNevin - Noah Welch - David Lundbohm - Dustin Johner - Gustav Hjalmarsson.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

Clara Berglund