• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 Oktober Okt
Fredag Fre 3 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Meny treratters

19 September - 13 oktober

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Crème Ninon med timjankrutonger
Krispig grönsallad
Laxtartar med soja, koriander, inlagd chili samt rostade sesamfrön
Paj på kantareller toppad med rödlökschutney
Grillad chorizo med confiterad cocktailtomat samt paprikacréme

HUVUDRÄTT
Stekt röding med Beurre blanc med 2 sorters rom

Sriracha Marinerat kalkonbröst med cocospanering
Helstekt oxfilé
Haricot verts med picklade senapsfrön
Potatisgratäng
Dillslungad potatis
Bearnaise
Rödvinssås

DESSERT
Baileys-mousse

Äppelkaka med havtorn
Ost- och fruktfat

19 oktober - 21 november

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Sparrissoppa med krutonger
Krispig grönsallad
Päronsallad med ädelost samt hasselnötsvinägrett
Koreansk råbiff med chili, vitlök, brynt smöremulsion samt palsternackscrisp
Jordärtskockmousse toppad med krabb- och kräftsallad

HUVUDRÄTT
Bergtungafilé med räkor & pepparrot samt brynt smör

Helstekt oxfilé
Fasanbröst med picklade kantareller
Grönsaker
Örtslungad mandelpotatis
Potatisgratäng
Bearnaise
Rödvinssås

DESSERT
Pannacotta "Pina colada-style" toppad med torkad ananas

Morotskaka med limefrosting
Ost- och fruktfat

28 november - 21 december

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Pumpasoppa smaksatt med chili och ingefära med krutonger
Kallrökt hälleflundra med krämig pepparrot och äpplesallad
Västerbottenpaj med löjrom samt picklad rödlök
Krispig sallad med gorgonzola, hallonvinägrette, bär och rostade nötter

HUVUDRÄTT
Laxrygg toppad med saffranssås och grönsaksjulienne
Helstekt oxfilé
Bolarhjort
Glaserade knippemorötter
Potatisgratäng
Krispig Rattepotatis
Portvinssås
Hemslagen Bearnaisesås

DESSERT
Ost & fruktfat
Creme brulée med kanel och apelsin
Chokladbrownie med After Eight topping

22 december - 30 december

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Västerbottenpaj med löjrom samt picklad rödlök
Krispig grönsallad

HUVUDRÄTT
Trancherad helstekt ryggbiff

Laxrygg med saffranssås toppad med grönsaksjulienne
Citrusmarinerad kycklingfilé
Potatisgratäng
Friterad klyftpotatis
Coleslawsallad
Tomat- & löksallad
Rostade rotsaker
Bearnaise
BBQ-sås

DESSERT
Crème brûlée med kanel och apelsin
Ost- och fruktfat

11 januari - 30 januari

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Krispig grönsallad
Jordärtskocksoppa
Rödbets- och getostsallad med pinjenötter och ruccola
Skaldjurstårta på kavringsbotten och romgarnering
Kalvtartar med tryffelmajo och parmesankrisp

HUVUDRÄTT
Pocherad Hälleflundra med Champagneskum och serranochips
Helstekt Oxfilé
Grillad rapsgrisytterfilé med chimichurriglaze
Saltkokt potatis
Potatisgratäng
Bearnaise
Rödvinssky smaksatt med rosmarin & vitlök

DESSERT
Smuldegspaj med skogsbär, serveras med hemgjord äkta vaniljsås
Snickersmousse med marinerade nötter i bourbon, choklad crème & kolasås
Ost- och fruktfat

8 februari - 8 mars

FÖRRÄTT
Hembakat surdegsbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Skaldjurssoppa med krutonger
Krispig sallad med gorgonzola, hallonvinägrett och rostade nötter
Grönsaksquiche på zucchini, svamp, paprika och lök
Gravad lax med senapscréme

HUVUDRÄTT
Pepparhalstrad laxrygg med ramslöksås toppad med forellrom

Rosastekt ankbröst med körsbärsglaze
Helstekt oxfilé
Rostade rotfrukter med inlagd pärllök
Potatisgratäng
Pommes Duchesse
Bearnaise
Madierasås

DESSERT
88:an-mousse, vanilj- och ischokladmousse med nötknäck
Rabarber- och jordgubbspaj med vaniljsås
Ost- och fruktfat

Bildspel

Bildspel

 

Arena Plan 3