• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

24 600 kr till Hjärtebarnsfonden

27 maj 2016 10:00
Ungdom

För andra året i rad har Växjö Lakers ungdom sålt armband till förmån för Hjärtebarnsfonden.
Årets bidrag landade på 24 600 kr.


STORT HJÄRTA är ett ledord för all den verksamhet Växjö Lakers bedriver där samhällsansvar ska gå som en röd tråd genom verksamheten. Visionen för arbetet med socialt ansvarstagande är att aktivt verka för att öka och förbättra villkoren för Växjö Lakers intressenter; våra anställda, barn och ungdomar, kunder och leverantörer.
Förutom den dagliga verksamheten gör Växjö Lakers som organisation utvalda aktiviteter kring välgörande ändamål och i dagsläget har man ett tiotal etablerade samarbeten med olika organisationer, Hjärtebarnsfonden är en av flera.

I Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste medfödda sjukdomen jämfört med andra medfödda sjukdomar.

För andra året i rad har Växjö Lakers ungdom sålt Stort hjärta-armband där 50 kr per sålt band har gått till Hjärtebarnsfonden. Man har nu sammanställt försäljningen av armband den här säsongen och är glada att kunna meddela att man har sålt 492 armband för 49 200 kr, vilket ger ett bidrag på 24 600 kr till Hjärtebarnsfonden.

- Vi är en klubb som inte bara har som uppgift att utveckla hockeyn utan också ta ett samhällsansvar. Vi är glada att för andra året i rad kunna lämna ett bidrag till Hjärtebarnsfonden, säger Stefan Bild på Växjö Lakers ungdom.

Hjärtebarnsfonden

Hjärtebarnsfonden arbetar för att barn, unga och vuxna födda med hjärtfel får bästa behandling medicinskt, psykologiskt och socialt. Att familjen också får ett bra omhändertagande och blir välinformerade.

www.hjartebarnsfonden.se

_- Pengarna som vi får från försäljningen av armbanden gör skillnad för hjärtebarnen i Sverige. Det innebär att fler barn och ungdomar får möjlighet att åka på läger samt att de familjer som ligger länge på sjukhus har en möjlighet att få ett ekonomiskt stöd. Vi vill tacka Växjö Lakers och alla som köpt armband för att ni tillsammans med oss för kampen mot medfödda hjärtfel, säger ordförande i Hjärtebarnsfonden Kronoberg Linda Sundberg._