• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Växjö Lakers A-lag stöttar Team Rynkeby

2 mars 2016 16:00
Nyhet

I samband med gårdagens hemmamatch mot HV71 var Team Rynkeby Kalmar/Växjö på plats i VIDA Arena. På plats var man för att informera om sin verksamhet samt mottaga en check värde 25 000 kr från Växjö Lakers A-lag, som genom sin Stort Hjärta-fond beslutat att gå in som guldsponsor och stötta projektet


Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

I samband med hemmamatchen mot HV71 fanns Team Rynkeby Kalmar/Växjö på plats med en monter på Plan 2 där de informerade om projektet samt hade insamling till förmån för barncancerfonden. Före nedsläpp tog de även emot en check värde 25 000 kronor från Växjö Lakers A-lag som beslutat att gå in som guldsponsor och stötta projektet genom sin Stort Hjärta-fond. Fonden finansieras till 100 % genom medel från spelare och ledares egna löner.

- Vi i Växjö Lakers A-lag tyckte att det var ett fantastiskt projekt och att det låg helt i linje med vad vi vill stötta, så vi bestämde oss för att gå in som guldsponsor till Team Rynkeby. Något som vi är väldigt glada och stolta över, säger assisterande lagkapten Alexander Johansson.

Team Rynkeby-ambassadören Tomas Nilsson var på plats och är mycket tacksam för det generösa bidraget från Växjö Lakers A-lag.

- Vi är såklart oehört tacksamma för Växjö Lakers A-lags generösa bidrag men även att vi fick finnas på plats i Arenan för att sprida vårt budskap, säger Tomas Nilsson.

Cykelturen till Paris går av stapeln den 10 juli och en vecka senare samlas de drygt 1600 cyklisterna från de olika teamen för att i gemensam trupp passera målgången i Paris.

Växjö Lakers önskar Team Rynkeby ett varmt lycka till!

» Läs mer om Växjö Lakers Stort Hjärta-fond

» Läs mer om Team Rynkeby