• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Leverantörer bjuder på CHL-fest

9 juni 2017 12:00
CHL

Växjö Lakers leverantörer bjuder på CHL-fest med fritt inträde i gruppspelet 2017! Missa inte publikfesten när Växjö Lakers tar upp kampen mot övriga Europa.


Under gruppspelet av Champions Hockey Leauge bjuder Växjö Lakers och Arena Services leverantörer på CHL-fest med fritt inträde under samtliga tre hemmamatcher i VIDA Arena!

- Det känns fantastistk roligt att Växjö Lakers och Arena Services leverantörer kan bjuda in Växjöpubliken till en stor CHL-fest i VIDA Arena, säger försäljningschef Fredrik Sandberg som hoppas att initiativet ska ge en välfylld arena när de europeiska lagen gästar i gruppspelet.

Leverantörerna som ligger bakom initiativet är Menigo, Norrlands Guld alkoholfri, Löfbergs, Coca Cola, Fazer och Pacs On.

- Vi är mycket stolta över att kunna bidra till den här CHL-festen, säger Hans Skoog på Menigo som är en av de initiativtagande leverentörerna.

Den 17 maj lottades grupperna för Champions Hockey Leauge 2017/18. Då blev det klart att Växjö Lakers kommer att ställas mot Cardiff Devils, HC Davos och Bili Tygri Liberec i gruppspelet som inleds i slutet av augusti.

Biljetterna kommer att släppas under nästa vecka.
OBS! Entrén är fri men du måste erhålla en biljett för att vara garanterad din plats. Samtliga säsongsabonnenter har CHL-gruppspelet laddat på sitt säsongskort.