• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

J18: Nyhet kring ledarstaben

10 april 2017 12:00
J18

Inför säsongen 2017/18 blir det förändringar på tränarsidan i Växjö Lakers J18. Tidigare assisterande J20-tränaren Joel Rönnmark kliver in som huvudtränare och får nytillskottet Jonas Pontusson vid sin sida.


I samband med påbörjade studier på Linnéuniversitetet kom Joel Rönnmark till Växjö 2014. Under hösten säsongen 2014/15 klev han in som assisterande tränare i Växjö Lakers J20 som han efter tre säsonger nu lämnar för att bli huvudtränare i Växjö Lakers J18.
- Det ska bli jätteroligt att fortsätta inom Växjö Lakers juniorverksamhet som huvudtränare för J18, jag är väldigt glad att jag får den här chansen. Jag hoppas kunna bidra på bästa möjliga sätt till spelarnas ishockeyutbildning och utveckling och tillsammans med övriga ledare kunna ta juniorverksamheten ytterligare ett steg framåt kommande säsong, säger Joel.

Klart är även att 27-årige Jonas Pontusson från Västerås blir assisterande tränare i Växjö Lakers J18. Jonas har ett förflutet i Västerås IK där han spelade ishockey fram till seniorålder. Därefter han spelat i Enköping, Mariestad, Troja-Ljungby och senasts i Division 2-laget HA74.
- Det ska bli otroligt kul att få jobba med Joel som jag känner genom gemensamma kompisar sedan innan och han känner till vad jag vet och har varit med om inom ishockeyn, säger Jonas Pontusson.

Just nu går Jonas Coach och Sport Management-programmet på Linnéuniversitetet i Växjö och från 1 maj kliver han in som assisterande tränare i Växjö Lakers J18.
- Att få komma in i en klubb som Växjö Lakers med den proffsighet i och runt om verksamheten är ju såklart jätteroligt och spännande. Att få hjälpa killarna att utvecklas både på och utanför isen med de erfarenheter jag har från att gått igenom samma resa som de ska göra är väldigt inspirerande!

Tidigare J18-tränaren Johan Jönsson går in på sin sjunde säsong i klubben där han varit verksam i J20, J18 samt U16. Inför säsongen 2017/18 kommer han att ta över Växjö Lakers U16-Elitlag.
- Det ska bli en rolig utmaning som jag ser fram emot! Jag kommer att ha tidigare J18-videocoachen, Victor Wallsson som assisterande tränare vid min sida vilket ska bli jättekul!