• Huvudsponsorer

Trotjänaren pryder säsongskort och jubileumsbiljett

15 juni 2017 09:00
Nyhet

Till hösten är det exakt 20 år sedan Växjö Lakers grundades. Till jubileumssäsongen har man tagit fram särskilda jubileumsbiljetter och säsongskort som en del av firandet. Korten och biljetterna pryds av ingen mindre än trotjänaren Johan Markusson.


Sedan tidigare har Växjö Lakers VD, Stefan Hörberg kunnat berätta om jubileumsloggan som kommer att figurera under säsongen för att uppmärksamma att klubben fyller 20 år. Man har också gått ut med att det i samband med en hemmamatch i höst kommer att hållas ett officiellt firande.

Nu kan man även berätta om säsongskorten och lösbiljetterna som säsongen 2017/18 har ett unikt jubileumsutseende där trotjänaren Johan Markusson är frontfigur.

"Det är otroligt roligt och hedrande"

- Det är otroligt roligt och hedrande att få representera en del av Växjö Lakers historia genom att få pryda biljetter och säsongskort i år. Det ger lite perspektiv på vilken enorm utveckling klubben haft under dessa 20 år. Det Lakers jag kom till för 12 år sedan och det Lakers jag lämnade för 3 år sedan är som från två olika världar men en sak som aldrig kommer förändras oavsett division är den kultur som finns i och runt klubben. Den är densamma, alltid, oavsett, säger Johan Markusson som har #38 hissad i VIDA Arena.