• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Peab en del av Red's Stora Hjärta

28 september 2016 10:00
Nyhet

Sedan 2013/14 har Liam Reddox tillsammans med sin fru Ashley drivit "Red's Stora Hjärta". Idag är även Peab en del av initiativet.


Efter två säsonger i Växjö Lakers bestämde sig Växjö Lakers lagkapten Liam Reddox tillsammans med sin fru Ashley för att de ville göra något extra.

De tog ett välgörenhetsinitiativ och köpte två säsongsbiljetter till barnkliniken Lekterapin i Växjö. Initiativet fick namnet Red's Stora Hjärta.

Initiativet innebär att två barn varje hemmamatch får chansen att se hockey i VIDA Arena. Efter matchen får barnen träffa Liam där de får ta kort tillsammans med honom samt får souvenirer och autografer.

- Det var en idé som jag och Ashley fick efter min första säsong i Växjö Lakers. Jag är i en lycklig position att få spela med Växjö Lakers vilket är en stor del av samhället i Växjö. Vi sade att om vi hade möjligheten att bryta de här barnens vardag med att ge dem en upplevelse och ett leende på läpparna så ville vi göra det, berättar Liam Reddox.

Inför säsongen 2016/17 tog Peab kontakt med Växjö Lakers för att förhöra sig om möjligheterna att vara en del av Red's Stora Hjärta. Idag kan Växjö Lakers tillsammans med Liam Reddox stolt presentera Peab som en del av välgörenhetsprojektet då de köpt till två platser till projektet.

- Vi tycker att det är ett fantastiskt initiativ av Liam Reddox och vill därför också vara med att bidra till att ge barn- och ungdomarna en speciell upplevelse mitt i sjukhusvistelsen. Samtidigt som vi vill passa på att uppmärksamma Lekterapins viktiga arbete, säger Stanley Englund på Peab.

Liam Reddox och hans fru Ashley är såklart mycket tacksamma och glada över att Peab vill stötta projektet.

- Jag är verkligen jätteglad och tacksam över att Peab vill vara en del av Red's Stora Hjärta-projektet. Det är ett kvitto på att det har varit ett lyckat initiativ och dessutom får fler barn chansen till en rolig upplevelse, säger Liam Reddox.