• Huvudsponsorer

Föreläsning: Hockeyprofilen

23 april 2012 13:15

Karl-Oskarskolan och Växjö Lakers kommer till hösten starta en ishockeyprofil. Vi har tidigare haft ett antal informationsmöten där vi berättat om profilen. Nu vill vi bjuda in dig som förälder till en mycket intressant föreläsning.


Under kvällen får du också träffa Jan-Erik Modigs (ansvarig/tränare för ishockeyprofilen, bilden ovan) och Ola Brorson (lärare på Karl-Oskarskolan). Det kommer också ges möjlighet att ställa eventuella frågor om profilen och/eller skolan

Föreläsning – föräldraskap inom idrotten
Idrottspsykolog Henrik Lilja håller en föreläsning om samverkan mellan idrott, skola och hem. Henrik kommer att fördjupa sig i föräldrainvolvering och prata mer om innehållet i vår ishockeyprofil.

Tränare - Jan-Erik Modigs berättar
Jan-Erik Modigs kommer att ha ansvar för ishockeyprofilen. Han berättar om sin bakgrund och sina tankar kring ishockeyprofilen.

Datorn i skolan
Är du nyfiken på hur vi arbetar med datorn i skolan – då ska du lyssna på och uppleva Ola Brorson. Ola har tillsammans med sin klass i Växjö arbetat mycket med datorn som verktyg i skolarbetet. Varje elev har en egen dator.
Ola kommer även att visa hur en SmartBoard fungerar. SmartBoard är en interaktiv skrivtavla som vi använder i stället för Whiteboard.
Karl-Oskarskolan är en ”digital skola” med detta menar vi bl a en dator till varje elev, SmartBoard i varje hemklassrum, digitala läromedel, lärplattform i GoogleApps och sist men inte minst lärare som brinner för sin uppgift.

Var och när?
Torsdagen den 3 maj kl.19.00-21.00 i Vida Arena.

Anmälan görs till tobias.bjorklund@vaxjolakers.se senast 2 maj.

Föreläsningen inriktar sig till föräldrar till spelare i Växjö Lakers ungdomslag.