• Huvudsponsorer

Ladies Night till Vida Arena!

11 maj 2012 11:35

Den 9 november blir en exklusiv dag för kvinnor i Växjö: då kommer nämligen succékonceptet Ladies Night till Vida Arena!


Ladies Night började som en dröm om att kunna erbjuda alla kvinnor en egen helkväll fylld med underhållning av världsklass, härlig gemenskap och fantastisk stämning.

Sedan premiären 2006 har över 300 000 tjejer besökt Ladies Night och i år blir det en Sverigeturné på 14 platser runt om i landet - och en av dem är alltså Vida Arena.

– Ibland får jag frågan ”Vad är det som gör Ladies Night så speciellt?” Jag svarar att det som gör Ladies Night unikt är den stämning som uppstår när tusentals förväntansfulla tjejer möts för en kväll skapad endast för dem. Det är en känsla som inte går att beskriva – den måste upplevas, säger David Stenmarck, procent och upphovsman.

Grabbarna som underhåller under årets turné är Anders Timell, Andreas Johnson, Magnus Uggla, Martin Stenmarck och Hasse Brontén.

Biljettbokning
Alla biljetter bokas via Ladies Night. Föreställningen i Vida Arena är 9 november 2012 och startar 21.00.
->Biljettbokning

Mer information
Vill du läsa mer om föreställningen, upplägget och artisterna? Eller se bilder från tidigare år? Besök då ladiesnight.se!
-> ladiesnight.se