• Huvudsponsorer

Positiv abonnemangsförsäljning

8 juni 2012 17:39

Abonnemangsförsäljningen till Växjö Lakers kommande säsong går över förväntan - både bland privatpersoner och företag.


– Vi är redan upp i ett större antal sålda abonnemang än under hela säsongen ifjol, och det gäller både privat- och företagssidan. Men det finns fortfarande platser kvar, säger Carolina Toresson som är biljettansvarig bland privatpersoner.

– Bland de privatpersoner och företag som hade abonnemang ifjol så har i stort sett alla förnyat sina platser.

För företag finns det reserverade platser i Vida Arena.

– Vi är i full färd med att kontakta våra partners, men alla företag som hade platser ifjol kan vara lugna för de platserna håller vi tills vi hunnit prata med alla, säger Jan-Olof Swanteson, marknadschef.

– Den gångna säsongen fick vi mycket positiv respons från våra partners. De som är hockeyentusiaster trivs givetvis, men även de som precis har upptäckt ishockeyn har pratat gott om en fin atmosfär och bra möjligheter till att konferera, äta och möta partners i arenan. Det viktigaste beviset på att det var bra är att våra partners bokar om sina platser. Vida Arena har blivit en bra mötesplats för företag och deras kunder och leverantörer.

Bland privatpersoner lanserades i år en ny tjänst där man får chansen att delbetala sitt säsongskort.

– Det har varit ett populärt inslag och många har uppskattat det alternativet, säger Carolina Toresson.

Nytt för i år är också att alla - privatperson såväl som företag - får en Växjö Lakers-box vid köp av säsongskort. I boxen finns en uppsättning exklusiva Växjö Lakers-prylar som inte går att köpa någon annanstans.

– Vi ville göra det här lite mer exklusivt. Det ska vara snyggt och prydligt och man ska få något extra för att man köper ett säsongskort, säger Carolina Toresson.

– När man köper exklusiva saker så vill man ha en exklusiv förpackning, och det har vi skapat för våra säsongskort, säger Jan-Olof Swanteson.

-> Information om säsongskorten