• Huvudsponsorer

Hyllades för 300 matcher

6 december 2012 22:41

Inför matchen mot Frölunda hyllades Johan Markusson och Gustav Hjalmarsson för att de gjort 300 grundseriematcher för Växjö Lakers.


Johan Markusson gjorde sin 300:e match i och med kampen mot Frölunda.

– Det är kul och det är en milstolpe. Och nästan alla 300 matcherna har varit roliga, säger Markusson som fick jubilera med en seger.

– Det är riktigt bra. Och vi är bortskämda med publiken också, man blir på tå när man kliver ut på isen. De är verkligen en sjätte utespelare.

Gustav Hjalmarsson gjorde sin 300:e match redan borta mot Skellefteå, men gjorde mot Frölunda sin första hemmamatch sedan han nådde milstolpen. Matchen mot Frölunda blev Hjalmarssons grundseriematch nummer 302 i Växjö Lakers.

– Det börjar bli många matcher och åren går snabbt. Det har känts bra hela vägen, när man har roligt så tänker man inte så mycket på det, säger "Gurra" som inledde på bänken mot Frölunda, men som fick komma in under matchens gång.

– Det var en bra present med seger. Och att jag fick komma in och spela lite. Jag hade en bra chans i första bytet men han limmade pucken under benskyddet, så det var synd.

Hyllningen: