• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Idag 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

J20: Inför åttondelsfinal 2

17 mars 2017 13:00
J20

Växjö fick en smakstart på åttondelsfinalserien mot Linköping. Lakers vann onsdagens bortamöte med 3-2 efter förlängning och har chansen att avancera till kvartsfinal hemma i Växjö Ishall redan i afton.


J20:s SM-slutspel är äntligen igång. I onsdags spelades den första åttondelsfinalen och Växjö fick en lysande start på matchserien som avgöras i bäst av 3 matcher. Lakers lyckades nämligen besegra Linköping på bortaplan med 3-2 efter förlängning och har nu chansen att avgöra matchserien redan i afton då åttondelsfinal 2 går av stapeln i Växjö Ishall.

Segern i åttondelsfinal 1 satt dock väldigt långt inne. Lakers öppnade matchen bra och gjorde 1-0 redan efter två minuter och elva sekunder, därefter vände hemmalaget till 2-1. Med blott 34 sekunder kvar av den ordinarie speltiden kvitterade Jonas Röndbjerg och tvingade på så vis fram en förlängning. Under övertiden avgjorde Jonathan Augustin för Lakers i spelformen powerplay.

Växjö och Linköping har nu mötts fyra gånger under säsongen där Lakers vunnit samtliga möten. Lyckas Växjö vinna även kvällens match avancerar man till kvartsfinal efter 2-0 i matcher. Skulle det bli förlust ikväll spelas en tredje- och avgörande match i Växjö Ishall redan under lördagen.

Kvällens match spelas i Växjö Ishall med nedsläpp 19.00. Välkomna!