Årets Kronobergare är... Växjö Lakers!

Publicerad: 2012-01-02 16:21

Idag 2 januari 2012 fick Växjö Lakers priset som "Årets Kronobergare" 2011. 

Priset är framröstat av lyssnarna på P4 Kronoberg. Priset tillkännagavs och delades ut i landshövdingens residens i Växjö under eftermiddagen med följande motivering:

"Med stark vilja och laganda har Årets Kronobergare på några år målmedvetet tagit sig hela vägen till elitserien i ishockey. Lagets framgångar och publikens stöd har också bidragit till satsningen på Arenastaden som ett nytt centrum för länets idrott."

Med på plats för att ta emot priset fanns bland annat styrelseordförande Michael Marchal, VD Anders Öman, tränarna Janne Karlsson och Fredrik Hellgren, samt sportchef Henrik Evertsson.

Läs mer på sverigesradio.se

 
Jonas Gustavsson
Redaktör
jonas.gustavsson@vaxjolakers.se
ÅRETS KRONOBERGARE

Utmärkelsen ”Årets Kronobergare” vill uppmärksamma insatser som bidragit till länets utveckling eller som riktat intresset mot Kronobergs län. Utmärkelsen är ett samarbete mellan Länsstyrelsen i Kronobergs län och Sveriges Radio Kronoberg. Kandidaterna nomineras av allmänheten under hösten. Fem finalister utses av en jury och den slutliga vinnaren röstas fram av P4 Kronobergs lyssnare via telefon, webb eller SMS den 13-19 december.

 

 

Copyright © 2011-2016 Växjö Lakers Hockey

Telefon: 0470-32 97 00

 

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design: GoBrave