Rekordsumma: Café Bars klubbkaffe genererade 60 000 kronor till Växjö Lakers
Publicerad: 2024-04-10
Växjö Lakers har under flera år haft ett samarbete med Café Bar som erbjuder sina kunder möjlighet att teckna klubbkaffe och samtidigt vara med och stötta Växjö Lakers.

- Vi på Växjö Lakers tycker att klubbkaffet är ett fint initiativ och det är roligt att så många företag valt att stötta oss genom klubbkaffet, säger Oscar Martinsson, säljare på Växjö Lakers.  

Café Bar förser företag och organisationer med kaffe och kaffemaskiner. Klubbkaffe är en helhetslösning där företag hyr en kaffemaskin med påfyllning av bönor. På kaffemaskinens skärm kan Växjö Lakers lägga upp nyheter och förmedla annan information om föreningen som exempelvis lunchmeny, laguppställning och nyheter i souvenirshopen.

- Självklart är det roligt att vi får ut våra nyheter från Teamstore, lunchmenyn samt andra nyheter som händer i vår klubb. Det ger oss möjligheter att skapa mervärde på arbetsplatser runtom i länet, säger Oscar.

Idag är det 20 kunder som tecknat upp sig för klubbkaffet och valt att stötta Växjö Lakers. Utöver skärmlösningen på kaffemaskinen ger klubbkaffet en kickback till Växjö Lakers. I år uppgick summan till drygt 60 000 kronor vilket är den högsta summan till klubben sedan konceptet startade.

- Vi på Café Bar älskar sport och kaffe. Med en kaffe är du alltid i gott sällskap och det känns bra att vi genom klubbkaffet kan generera en kickback till Växjö Lakers genom andra företag som vill stötta klubben, säger Paul Gasparini, distriktschef på Café Bar.

Läs mer om klubbkaffe här.

Kommunikatör Hanna Södergren