Manuel Ågren förlänger fyra år
Publicerad: 2024-05-05
Lagbygge
Lagbyggenyheterna duggar tätt. Vi fortsätter att presentera pusselbitarna till höstens säsong och kan idag presentera att Manuel Ågren stannar i klubben och förlänger sitt kontrakt fyra år.

Säsongen 2022/23 började Manuel Ågren sin resa i Växjö Lakers. Under sina två år i klubben har det blivit 99 grundseriematcher och 32 poäng. Manuel Ågren var även med när klubben tog sitt fjärde SM-guld. 

Smålänningen från Oskarshamn började karriären i moderklubben innan han SHL-debuterade med Djurgården säsongen 2018/19. Än så länge har det blivit 196 SHL matcher och 198 matcher i HockeyAllsvenskan. 

Nu förlänger 30-åringen sitt kontrakt i klubben ytterligare fyra år. 

"Jag ser fram emot framtiden här"

– Det ska bli kul att fortsätta spela och utvecklas i Växjö Lakers. Jag ser fram emot en ny säsong och framtiden här, säger Manuel Ågren som gör sig redo för återsamling och försäsongsträning med start imorgon.

Så här säger sportchefen Henrik Evertsson om den långa kontraktsförlängningen.

– Det faktumet att Manne väljer att skriva 4 år med oss säger en del om den relationen vi har. Manne är väldigt bra för Lakers och Lakers har nog varit ganska bra för Manne. Fyra nya år känns väldigt spännande.

Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2027/2028. 

Häng med i årets lagbygge! 

» Lagbygge

PR & Kommunikation Manda Zanier