• Huvudsponsorer

Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Ons 01 Mar (1 match)
Fre 03 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)
Fre 17 Mar (1 match)
Sön 19 Mar (1 match)
Tis 21 Mar (1 match)
Tor 23 Mar (1 match)
Lör 25 Mar (1 match)
Mån 27 Mar (1 match)

Spelschemat i kalendern

Spelschemat till SHL-säsongen 2016/17 är satt och du kan ladda ner Växjö Lakers matcher direkt i din kalender!

Det finns många olika kalenderprogram och kalendertjänster att välja på i den digitala världen. Exempelvis kan Outlook, iCal, Google Calendar och Sunbird hjälpa oss att hålla ordning på både det ena och det andra i vårt liv och SHL.se försöker underlätta för dig som gillar ishockey och SHL.

I vanlig ordning har det tagits fram aktuella spelscheman i så kallat iCalendar-format (med filändelsen .ics) som bör gå att importera till de flesta program och tjänster som hanterar kalendrar.

Prenumerera eller importera?

Du kan välja att antingen importera kalenderhändelserna eller att prenumerera på dem. Skillnaden med att prenumerera på en kalender innebär att förändringar i spelschemat kommer att visas direkt i din kalender. Importerar du kalenderfilen innebär det att du manuellt måste uppdatera eventuella ändringar i din kalender.

Antingen kan du välja att ladda ner samtliga matcher i SHL eller enbart de matcher som ett visst lag spelar. Observera att om du sedan innan prenumererat på tjänsten från SHL.se så uppdateras dina prenumerationer per automatik.

Kalenderfiler för SHL samt CHL (ics)

OBSERVERA: Tiderna för alla matcher är inte satta. Du rekommenderas att prenumerera på kalendern istället för att importera, så uppdateras detta automatiskt. 

» Växjö Lakers Spelschema 2016/17

» Samtliga matcher i SHL 2016/2017 

Kontakta tillverkaren av ditt kalenderprogram om du stöter på problem med prenumeration eller importering.